09.02.2008.

Kaka:''Vracam se do Arsenala''

Najbolji nogometaš 2007. godine, Kaka, je potvrdio dobre vijesti koje su jučer stigle iz medicinskog odjela Milanella u vezi sa njim i njegovim mladim sunarodnjakom Patom, izjavivši kako smatra da će ponovno biti u punom pogonu za desetak dana.

Navijače Milana je ozbiljno zabrinula najava da bi Kaka mogao izostajati sa terena nekoliko mjeseci zbog problema sa ozljedom koljena, ali iako priznaje da problem postoji, Kaka kaže da još uvijek nema potrebe za kirurškom intervencijom.

"Koljeno je sve bolje. Nažalost, to je stari problem. Već duže vrijeme se borim sa bolovima i za sada uspijeva, ali ne mogu i dalje pružati svoje najbolje partije u takvoj situaciji. Ovo je pravo vrijeme da uzmem malo odmora i da vidimo je li to dovoljno za izliječenje. Nadam se da ću uskoro ponovno zaigrati." rekao je Kaka.

"Ne znam koliko će dugo ovo trajati, ali ne izgleda kao da ću igrati u nedjelju ili sljedeću srijedu. Ipak, vidjet ćemo kakva će biti situacija za utakmicu protiv Parme, jer do tada ima još tjedan dana. Samo se želim vratiti na vrijeme za utakmice protiv Arsenala. Mislim da operacija neće biti potrebna, čak niti na kraju sezone." dodao je Brazilac.
Sve o AC Milanu

MOJI LINKOVI

BROJAČ POSJETA
19727

Powered by Blogger.ba