18.01.2008.

Vijesti iz Milana

Kaka: "Nitko ne barata loptom kao Ronaldo!"
Najbolji nogometaš svijeta, Ricardo Izecson dos Santos Kaka', izjavio je kako nikad nije nikoga vidio da s loptom barata tako dobro kao Ronaldo.

Govoreći o Milanovim ciljevima u nastavku sezone, koje je fokusirao na plasman među prve četiri momčadi Serije A kako momčad ne bi ostala bez Lige prvaka, Milanov se veznjak dotaknuo i svojih brazilskih suigrača Ronalda i Pata.

"Sada, kad sam napokon duže vrijeme u kontinuitetu imao priliku igrati uz Ronalda na treninzima, mogu samo reći da je moj suigrač doista fenomen kao što se oduvijek govorilo o njemu. Ronaldo je toliko jak na lopti da mi je to neobjašnjivo. To se najbolje vidi po njegovim reakcijama kada uđe s loptom u kazneni prostor. Tada demonstrira svoju vrijednost i čini razliku u korist momčadi za koju nastupa." - rekao je Kaka.

"Kad je Pato u pitanju, presretan sam zbog njegova debitantskog nastupa. Bilo je prekrasno. Napadači uvijek sanjaju o golovima na svojim premijerama, a Patu se to još dogodilo pred prepunim San Sirom. Nadam se da će tako nastaviti." - dodao je.
Gattuso sljedeći kapetan Milana?
Gennaro Ivan Gattuso najvjerovatnije će postati novi kapetan Milana nakon odlaska Paola Maldinija, koji je tu traku nosio preko deset godina, naslijedivši je od još jedne legende Rossonera, Franca Baresija.

Gattuso je izjavio da mu je čast što će postati novi kapetan, ali je priznao da bi mu bilo žao Massima Ambrosinija koji je u Milanu duže od Gattusa i u posljednje dvije godine kada Maldini nije igrao bio je prvi izbor za kapetansku traku.

"Ukoliko ja postanem novi kapetan moram priznati da će mi to malo zasmetati. Ambrosini je moj prijatelj, poštujem ga zbog svega što smo prošli zajedno i mislim da nije pošteno da ja postanem kapetan. Ambrosini je već podigao europski superkup u Monte Carlu jer je bio red da to on uradi, nadam se da će tako i nastaviti. Milan ima sjajnu atmosferu u svlačionici i jaku grupu, ne smijemo to narušavati sa ovakvim stvarima." rekao je Gattuso.

Gattuso je u Milan stigao 1999. godine i za to vrijeme je postao jedan od simbola kluba te nezamjenjiva karika, kako za igru Milana, tako i za igru reprezentacije Italije, dok karijera Massima Ambrosinija u Milanu traje još od 1995. godine, kada ga je doveo Fabio Capello
sa samo 18 godina kao jednog od najperspektivnijih veznjaka Italije, ali veliki broj povreda držao ga je dalje od prvog tima Milana i Italije da bi osvojenom titulom prvaka Europe sa Milanom nakon dvije godine ponovo bio pozvan među Azzure.
Sve o AC Milanu

MOJI LINKOVI

BROJAČ POSJETA
20000

Powered by Blogger.ba