14.01.2008.

Debi iz snova za brazilca Pata

Debitantu u dresu Milana, Alexandreu Patu, debi utakmica protiv Napolija će zasigurno ostati u lijepom sjećanju, budući da su mu se u njoj ostvarila dva sna - zaigrati u tandemu sa svojim idolom Ronaldom, te zabiti gol u prvoj utakmici u dresu Rossonera.

Sa spremnim Ronaldom i Patom konačno na raspolaganju, Milan je u prvoj službenoj utakmici u 2008. godini izgledao sjajno u napadačkom dijelu igre, dok je obrana bila neuobičajeno propusna, te su u prvom dijelu utakmice dvije lopte završile u njihovoj mreži.

"Posvećujem ovaj gol svojoj obitelji i svojoj djevojci." rekao je nakon utakmice presretni Pato, dodavši: "Momčad je igrala sjajno i pružili smo odličnu partiju. Ronaldo je i dalje fenomen, a ja sam sretan što sam uspio zabiti gol. Ronaldo je moj heroj iz djetinjstva i bio mi je san zaigrati u momčadi sa njim."

Trener Carlo Ancelotti i predsjednik Silvio Berlusconi su predvidjeli sjajan učinak relativno nedokazanog i mladog nogometaša, dok on sam za sada odbija davati takve prognoze. "Koliko golova mogu zabiti? Pustite me da prespavam noć pa ću vam onda reći
." rekao je Pato.PATOV PRVI GOL ZA MILAN
Sve o AC Milanu

MOJI LINKOVI

BROJAČ POSJETA
19727

Powered by Blogger.ba