09.01.2008.

Benzema:''Milan je moj san,a Ronaldo idol!''

Trenutno je vrlo aktualan i mladi francuski napadač u redovima Lyona Karim Benzema koji je izjavio za Gazzette dello Sport kako mu je san zaigrati u Milanu, u tandemu s njegovim idolom Ronaldom.

Mladi Benzema je ove sezone postigao 21 pogodak u 33 utakmice, dvanaest u francuskom prvenstvu, tri u Ligi prvaka te dva za reprezentaciju Francuske, a ostale golove dao je u francuskim kupovima.

"Ove sezone želimo po sedmi uzastopni put osvojiti francusko prvenstvo, a mislimo kako možemo iznenaditi i Manchester United" - rekao je Benzema.

Na pitanje koji su po njemu pet najboljih mladih igrača u svijetu brzo je odgovorio: "Prvi je Messi, onda Cristiano Ronaldo, Rooney, Nasri i Aguero iz Atletico Madrida."

"Milan je moj san. Tamo igra moj idol Ronaldo, koji je igrač s drugog planeta. Također volim Real Madrid, ali dragi su mi i Juventus, Inter i Manchester United." - dodao je.

Recimo i to, Benzema će na Europskom prvenstvu činiti ubojiti tandem s Ben Arfom, uz Henryja i Trezegueta bit će to slatke brige u izboru napadača za francuskog izbornika.
Sve o AC Milanu

MOJI LINKOVI

BROJAČ POSJETA
20000

Powered by Blogger.ba